У Конотопі поліція охорони затримала двох серійних магазинних злодійок

30.03.2020

Як встановили працівники поліції, дві молоді жінки неодноразово скоювали крадіжки товарів з полиць супермаркету, проте певний час їм щастило залишатися невикритими.

Однак під час проведення обліку товарів та звірки коштів щоразу виявлялась нестача. Під час перегляду записів внутрішніх камер відеонагляду адміністратори виявили, що крадіжки товарів скоюють дві молоді жінки – вони складали вподобані продукти харчування, алкогольні напої та речі повсякденного вжитку до сумок або кишень, і виходили повз кас, не сплативши за «покупки». Відтак, коли продавці помітили цих «відвідувачок» під час останнього візиту, то одразу натиснули кнопку «Терміновий виклик поліції».

Група реагування поліції охорони буквально за дві хвилини прибула на місце події, дочекалась слушного моменту і на виході з торгівельної точки «прийняла» обох дам з черговою порцією неоплачених товарів.

Викликана слідчо-оперативна група Конотопського відділу поліції задокументувала факт крадіжки. І нині в рамках розпочатого кримінального провадження слідство встановлює збиток, спричинений діями обох злодійок торгівельному закладу, та їх причетність до вчинення інших аналогічних злочинів на території міста і району.

У Конотопі поліція охорони затримала двох серійних магазинних злодійок

У Конотопі поліція охорони затримала двох серійних магазинних злодійокЯк встановили працівники поліції, дві молоді жінки неодноразово скоювали крадіжки товарів з полиць супермаркету, проте певний час їм щастило залишатися невикритими. Однак під час проведення обліку товарів та звірки коштів щоразу виявлялась нестача. Під час перегляду записів внутрішніх камер відеонагляду адміністратори виявили, що крадіжки товарів скоюють дві молоді жінки – вони складали вподобані продукти харчування, алкогольні напої та речі повсякденного вжитку до сумок або кишень, і виходили повз кас, не сплативши за «покупки». Відтак, коли продавці помітили цих «відвідувачок» під час останнього візиту, то одразу натиснули кнопку «Терміновий виклик поліції».Група реагування поліції охорони буквально за дві хвилини прибула на місце події, дочекалась слушного моменту і на виході з торгівельної точки «прийняла» обох дам з черговою порцією неоплачених товарів.Викликана слідчо-оперативна група Конотопського відділу поліції задокументувала факт крадіжки. І нині в рамках розпочатого кримінального провадження слідство встановлює збиток, спричинений діями обох злодійок торгівельному закладу, та їх причетність до вчинення інших аналогічних злочинів на території міста і району.Відділ комунікації поліції Сумської області

Опубліковано Поліція Сумської області Понеділок, 30 березня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: