Сумський перевізник розповів про збитки від згорілої маршрутки

30.03.2020

Як ми повідомляли, у Сумах 30 березня близько опівдня загорілася маршрутка, яка їхала вулицею Івана Сірка. Загоряння сталося неподалік газової заправки. У цей час у салоні людей не було, маршрутка зійшла з рейсу та їхала у гараж.

«Під час руху водій автомобіля почув хлопок з-під капоту автомобіля та побачив дим, намагався самотужки приборкати вогонь, але не зміг. За попередньою версією, причина загоряння – коротке замкнення електромережі автомобіля», – розповів працівник прес-служби обласного управління ДСНС у Сумській області Артем Ніколаєнко, передає suspilne.media.

Пожежу загасили за 20 хв, сказав Ніколаєнко. Водій «Рути» не травмувався. На камеру говорити – відмовився.

Маршрутка №7, яка згоріла, курсувала за напрямком «Хіммістечко-Баранівка». Цей маршрут обслуговує приватне підприємство «Компол».

Його директор Максим Дідух розповів, що авто, яке згоріло, – 2015 року випуску, він купив його як нове у 2017-му, потім заявив на транспортний конкурс у Сумах. Також ця машина виконувала рейси у Лебединському районі, зокрема, на маршруті «Суми-Боровенька».

«Така машина зараз коштує 1 млн грн, машина згоріла повністю. Збитки – 1 млн грн. Звичайно у мене є підмінні машини, тому скільки було машин на маршруті, стільки й залишиться», – сказав Дідух.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: