Асфальтобетонний завод RGM group розпочав роботу

30.03.2020

Весна у самому розпалі, як і робота сучасного, повністю автоматизованого Асфальтобетонного заводу RGM group. Уже сьогодні на ньому систематично випускається понад 160 тонн асфальтобетонних сумішей за годину, і це лише на старті. Плануємо збільшувати об’єми нашого виробництва, щоб забезпечити будівництво доріг Сумщини найякіснішою продукцією, яка відповідає сучасним німецьким аналогам.

Сертифіковане виробництво та досвід успішно реалізованих десятків проектів, дозволили RGM group отримати високу оцінку та довіру місцевої влади. Керівництво об’єднаних територіальних громад не перший рік замовляє у RGM group комплексне улаштування доріг та вулиць Сумщини, серед яких також є і важливі стратегічні об’єкти місцевого та державного значення. Будівельні матеріали RGM group активно задіяні у реконструкції мостового переходу через річку Ворскла у с. Климентове Охтирського району, що розташований на автодорозі Н-12 Суми-Полтава. До речі, даний об’єкт увійшов у Державну національну програму “Велике будівництво”.

«Щебенево-мастиковий асфальтобетон, у складі якого високий вміст щебеню щільних гірських порід, вперше було застосовано у Федеративний республіці Німеччина при будівництві автобанів. Пройшовши успішне тестування в Європі, дана технологія сьогодні доступна і на Сумщині на новому Асфальтному заводі RGM group. – коментує керівник RGM group Сергій Голуб. – Наші клієнти можуть бути упевнені (а ця упевненість також підкріпляється офіційною гарантією нашої компанії та висновками незалежних лабораторій) у якості та довговічності дорожнього покриття, виготовленого із нашого асфальтобетону.

До того ж, матеріали із асфальтного заводу RGM group застосовує також і під час будівництва автостоянок і майданчиків гіпермаркетів, шкіл, лікарень, доріжок і тротуарів у приватному секторі. Арсенал будівельної спецтехніки (серед якої є і маневрені дорожні котки) дозволяє все це робити на найвищому рівні”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: