У Білопіллі перша підозра на коронавірус

30.03.2020

Про першу підозру на коронавірус у Білопіллі повідомив мер міста Юрій Зарко. За його словами, чоловік, у якого підозрюють COVID-19, наразі ізольований, а вся його родина — на самоізоляції.

«Сьогодні у нас зафіксовано першу підозру на коронавірус! Мова не йде про захворювання, а лише про підозру, яка , не дай Бог, буде підтверджена, або , дасть Бог, буде не підтверджена в найближчі дні. Хворий на даний момент ізольований. а вся сім’я знаходиться на самоізоляції вдома. Всі рідні та близькі хворого почуваються добре. Сподіваємось, що все минеться, і цей випадок стане нам добрим уроком, що , все-таки потрібно максимально берегтися! Але коли бачиш стільки людей, які безпечно гуляють містом, (включаючи тих, хто нещодавно повернувся з-за кордону) лишається лише сподіватися, на те, що лише диво дозволить цій біді оминути наше місто.

Пам’ятайте, що наше особисте життя та життя наших рідних та близьких в даний момент залежить від кожного з нас! Бережіть себе і будьте всі мені здорові!!!» — закликав Юрій Зарко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Останні дані щодо стану захворюваності в громаді!Сьогодні у нас зафіксовано першу підозру на коронавірус! Мова не йде…

Опубліковано Юрієм Зарком Понеділок, 30 березня 2020 р.

Нагадаємо, сьогодні також стало відомо, що коронавірус дістався Шостки. Експрес-тести показали наявність COVID-19 у молодої жінки, яка повернулася з Єгипту.

На ранок 30 березня на Сумщині було зафіксовано 9 випадків захворювання на коронавірус. Три нові — контактні особи померлої від нової хвороби жінки в Конотопському районі. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: