На Сумщині виявили порушника правил карантину

31.03.2020

Учора, 30 березня, у пункті пропуску «Юнаківка» прикордонники Сумського загону виявили чергового порушника правил карантину. Наш співвітчизник в якості пасажира виїжджав до РФ автомобілем.

Як повідомляє прес-служба Сумського прикордонного загону, у ході проходження прикордонного контролю охоронці кордону встановили, що нещодавно під час перетинання державного кордону в цьому ж пункті пропуску чоловік надав інформовану згоду щодо проведення обов’язкових заходів із самоізоляції протягом 14 діб. Але взятого на себе зобов’язання не дотримався.

Про виявлене правопорушення прикордонники негайно повідомили співробітників Національної поліції, які склали на правопорушника адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Подальшу долю громадянина вирішить суд.

Також нагадаємо, що 27 та 29 березня в пунктах пропуску «Бачівськ» і «Юнаківка» відповідно співробітники Держприкордонслужби виявили ще двох осіб, які порушили карантинні зобов’язання.

Прикордонники нагадують, що за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тис. грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: