У Сумах орендарів комайна звільнять від орендної плати на час карантину

31.03.2020

Сумська міськрада має намір звільнити орендарів від плати за користування комунальними приміщеннями на період дії протиепідемічних обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавирусної інфекції COVID-19, пише shans.com.ua.

Департамент ресурсних платежів міськради за дорученням мера Олександра Лисенка вже підготував відповідний проект рішення, і найближчим часом він буде внесений на розгляд сесії.

Згідно з документом, орендарям, які розміщені в приміщеннях шкіл, дитсадків і закладів позашкільної освіти, орендну плату перестануть нараховувати з 12 березня. А для всіх інших, хто потрапив під заборону роботи у зв’язку з карантином, — із 17 березня. Зокрема, від орендної плати звільнять усі об’єкти торгівлі (крім продовольчих магазинів, супермаркетів, АЗС та аптек); заклади ресторанного господарства та громадського харчування (крім тих, які забезпечують харчуванням медустанови і держструктури); підприємства побутового обслуговування — перукарні, салони краси, СПА-салони, манікюрні кабінети, лазні та сауни; приватні дитячі студії та гуртки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: