Люди просять допомоги у найбільшого дорожнього підрядника, який заробив мільярд тільки на Сумщині

31.03.2020

Найбільшого дорожнього підрядника ТОВ «Автомагістраль-Південь», який заробив мільярд на Сумщині, просять надати фінансову підтримку області в боротьбі з коронавірусом. Зокрема з такою пропозицією виступив сумчанин Андрій Пархоменко, наголосивши, що настав час  не тільки тягнути з нашого регіону ресурси, а і допомогати так, як це роблять відомі бізнесмени.

«Как смотрите, друзья, если нам попросить самого крупного в Сумской области дорожного строителя и также самого мутного — ТОВ «Автомагістраль-Південь», которое только у нас на Сумщине освоило около миллиарда бюджетных средств (а по всей стране так и уже около 100 млрд), помочь нашему региону в трудную минуту? Ведь не только Заец должен все это тянуть на себе… Тем более ребята неплохо у нас заработали, деньги у них есть. Не все же им Труханову в Одессе помогать, которому, как говорит Елена Адаменко эта компания и принадлежит. Как по мне, как раз в эту трудную минуту и стоит обратить на такие компании особое внимание. Пришло время не только тянуть что-то из нашей области, но и как-то помочь нам. Думаю, миллионов 10 гривен для ребят из ТОВ «Автомагістраль-Південь» будет вполне приемлемая сумма для борьбы с корона-вирусом на Сумщине. А то как брать наши заказы — то они самые первые и самые крупные, а как оказать помощь, то пока только фигу с маком дали((( Ваши мысли, товарищи?», — написав Пархоменко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: