RGM group вивчає думку клієнтів стосовно нового асортименту тротуарної плитки

31.03.2020

Значна частина робіт з виготовлення унікальної для Сумщини нової лінії з виробництва тротуарної плитки та інших бетонних виробів, яку придбала RGM group, уже завершена. Серед особливостей нового обладнання не лише значні обсяги виробництва та покращені характеристики надійності і якості продукту, а й можливість пропонувати своїм клієнтам різні форми та кольори тротуарної плитки.

Саме тому відділ маркетингу RGM group наразі активно працює у цьому напрямку, вивчаючи думку споживачів, щоб мати змогу запропонувати їм саме такий продукт, який вони найбільше забажають.

«Вивчення ринку, спілкування із нашими клієнтами, приймання їх побажань і зауважень у RGM group відбувається постійно, – розповідає керівник відділення з розповсюдження та маркетингу RGM group Станіслав Маслов. – Тому нічого дивного у діях нашої компанії наразі немає — це стандартні процедури, які покликані якнайкраще задовольнити попит у новому продукті на ринку. Паралельно ми формуємо пакет замовлень на нову плитку, адже спілкування із клієнтами дає можливість не тільки дізнатися їх думку стосовно майбутнього виробництва, а й поінформувати їх про його переваги. Як наслідок, маємо уже кілька попередніх замовлень від людей, які раніше хотіли придбати схожий товар у наших конкурентів, однак коли дізналися про наші нові можливості в плані якості — вирішили трішки зачекати, щоб отримати в результаті значно кращий продукт за таку ж саму ціну.

Тому запрошую усіх бажаючих звертатися до нас із своїми пропозиціями та побажаннями, стосовно того, яку тротуарну плитку ви хотіли б отримати — якого кольору, розміру, яку кількість. Ми в оперативному режимі будемо обробляти такі замовлення, щоб потім передати їх на виробництво, де нове обладнання буде одразу перепрофільовано саме під конкретні вимоги наших клієнтів. Нам важлива ваша думка!»

Побажання, а також попередні замовлення тротуарної плитки нового ґатунку RGM group приймає за тел.: +38 (050) 373-1438.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: