Радником голови Сумської ОДА став керівник Харківської організації партії Кернеса і Труханова

01.04.2020

Сьогодні, 1 квітня, інформацію про те, що Биков Роман Володимирович став радником голови Сумської ОДА підтвердили у пресслужбі облдержадміністрації, передає Sumy.Today.

За даними реєстру юридичних осіб, Роман Биков є засновником та керівником регіональної організації політичної партії «Довіряй ділам» у Харківській області. На всеукраїнському з’їзді цієї партії 2 червня минулого року її співголовами було обрано одіозного мера Харкова Генадія Кернеса та не менш одіозного мера Одеси Генадія Труханова.

Крім того, за даними пресслужби Сумської ОДА, радниками її нового очільника Романа Грищенка стали харків’янка Куфтеріна Наталія Сергіївна, яка до лютого цього року була заступницею начальника управління охорони здоров’я Харківської ОДА та Ларін Олександр Сергійович.

Усього разом із Романом Грищенком на Сумщину приїхала команда із близько десяти осіб. Повним переліком усіх радників нового очільника адміністрації його пресслужба не володіє, тож Sumy.Today сьогодні направив в ОДА відповідний запит, про відповідь на який ми обов’язково повідомимо наших читачів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: