Головний поліцейський Сумщини: «Час попереджувальних заходів — закінчився!»

01.04.2020

У Сумській області Нацполіція перейшла на посилений режим роботи і цілодобово реагує на звернення з приводу порушення карантинних обмежень. Починаючи з 17 березня, як повідомив начальник ГУ НП в Сумській області Руслан Піняга, вже надійшло 602 звернення.

За цей час складено 76 адмінпротоколів, 75 — направлено на розгляд до судових інстанцій. У шести випадках прийняті рішення про накладення штрафів на загальну суму 119 тис. грн. (5 — на 17 тис. грн., 1 — на 34 тис. грн.).

«У багатьох випадках поліція обмежувалася профілактичними бесідами, — підкреслив Піняга. — Але вже роз’яснювальних заходів проведено досить — у подальшому будемо діяти більш суворіше. Закликаю всіх жителів області відповідально ставитися до карантинних обмежень. Гарна погода — це не привід для пікніків на природі! Такі дії будуть розцінюватися як порушення адміністративного законодавства. Санкція передбачає штраф у розмірі від 17 до 34 тис. грн. Час попереджувальних заходів — закінчився! Про всі випадки порушення карантину — повідомляйте на 102!»

Нагадаємо, сьогодні оштрафували на 17 тисяч сумчанина, який відмовився вдягати маску в магазині.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: