Бетон від RGM group: необмежені можливості для Вашого будівництва

01.04.2020

Ще далеко не спека, а виробництво бетонно-розчинного вузла RGM group просто кипить. Лише за місяць було доставлено клієнтам понад 3000 кубічних метрів бетону. У такий розпал будівельного сезону виникає багато запитань від наших клієнтів – на основні RGM group дає відповідь.

– Бетон для заливки фундаменту маєте?

– Звичайно, виключно якісний бетон з дотриманням європейської технології приготування. Наразі з нашого бетону зводять фундамент та стіни сучасного оздоровчого центру в Сумах, кілька багатоквартирних та приватних будинків. Тому під час спорудження власного житла, приділіть особливу увагу якісним матеріалам для фундаменту. Обираючи бетон RGM group, будьте певні – ваш будинок матиме надійну опору.

– Маєте сертифікати відповідності?

– Обов’язково. Висока якість власного виробництва бетону та залізобетонних виробів (яка є максимально автоматизованою для зменшення впливу людського фактору) підтверджена виробничими та будівельними сертифікатами. До того ж, кожна партія бетону RGM group перевіряється лабораторно.

– Чи зможете зробити бетонний конструктив для улаштування дороги?

– Маємо значний успішний досвід робіт із цього направлення і різні пропозиції для наших клієнтів. RGM group не обмежується виробництвом бетонного розчину для житлового та комерційного будівництва – ми з легкістю улаштуємо монолітні плити у тому числі для мостових та інших інженерних конструкцій, які мають відмінні експлуатаційні характеристики — надійність та довговічність.

– А як щодо колодязю поблизу будинку?

– Без питань. Не перший рік виготовляємо бетонні та залізобетонні конструкції для колодязів каналізаційних, водопровідних та газопровідних мереж. З легкістю робимо колодязні кільця та кришки під індивідуальні розміри. Також можемо запропонувати послуги екскаватора, який підготує необхідний котлован https://rgm-group.com.ua/ru/katalog/uslugy-specztehnyky/kskavator/

– Підвал допоможете збудувати?

– Звісно. Ми реалізуємо проекти будь-якої складності. У нас широкий асортимент фундаментних блоків з підвищеної міцності марки бетону для зведення підвалів, цокольних поверхів, огорож тощо. Окрім цього RGM group може не лише продати залізобетонні фундаментні блоки, а й зробити їх монтаж.

Тож, якщо Ви вирішили прокласти дорогу, звести колодязь чи одразу побудувати будинок своєї мрії – звертайтеся за номером: +38 (050) 373-1438

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: