Керівник RGM group Сергій Голуб запрошує Президента Володимира Зеленського на відкриття інфраструктурних об’єктів

03.04.2020

У сьогоднішні надзвичайно складні часи країна потребує не лише ефективних рішень в запобіганні поширенню епідемії корона-вірусу, а й дієвих економічних кроків, які після завершення карантину мають витягнути державу із економічної кризи, що нині охопила увесь світ.

Кабінет міністр розробляє програму зі створення робочих місць для тих, хто приїхав із-за кордону чи втратив роботу у зв’язку з поширенням коронавірусу. Про це днями повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на нараді з Президентом України Володимиром Зеленським.

“Ми плануємо створити багато робочих місць уже за кілька тижнів. Зокрема, нам будуть потрібні люди для ремонту доріг, вимощування тротуарів, прибирання територій. Багато різних вакансій”, – зазначив Шмигаль.

«Зі свого боку компанія RGM group готова долучитися до ініціатив Уряду, забезпечити робочими місцями людей та зробити вихід із економічної кризи, спричиненою епідемією COVID-19, максимально швидким та успішним, – говорить керівник RGM group Сергій Голуб. – Ми вже отримали сигнал від нового голови Сумської облдержадміністрації Романа Грищенка про ремонт доріг нашого регіону. Є надія, що позитивний вектор державної політики щодо пріоритетності виконання дорожньо-будівельних робіт дозволить Сумщині реалізувати кілька десятків успішних інфраструктурних проектів. При цьому, ми знаємо, як реалізувати їх максимально успішно, адже маємо провідних інженерних фахівців та власний проектний відділ.

Також цього року ми інвестували рекордні для нас кошти у розвиток виробничих потужностей – завершуємо будівництво одразу трьох силосів для перевалки сипучих будівельних матеріалів (цементу та мінерального порошку), придбали унікальний завод з виробництва фігурних елементів мощення, зокрема тротуарної плитки.

Ми маємо розуміння: кожна неефективно інвестована гривня для держави відгукнеться подальшими збитками і кризою. Тому ми не просто змагаємося за державні кошти – у нинішніх умовах компанія RGM group готова використати їх максимально ефективно. Гарантуємо жителям Сумщини незмінно високу якість дорожньо-будівельних робіт й запрошуємо на відкриття нових інфраструктурних об’єктів Президента Володимира Зеленського».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: