У Сумах чоловік взяв відремонтувати чужу автівку і врізався у стовп

03.04.2020

Заледве розпочалася зміна патрульних, як вони отримали повідомлення про ДТП на вулиці Білопільський Шлях. За кілька хвилин вартові порядку були на місці події. Поруч із розтрощеною автівкою була і бригада лікарів, які надавали допомогу водієві.

Як встановили патрульні, 41-річний чоловік, керуючи автомобілем Chevrolet Lacetti, не дотримався безпечної швидкості, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору. Очевидці розповіли, що побачили, як автівка почала диміти, тож вони відразу побігли до неї, дістали водія та викликали швидку. Громадянин категорично відмовився від допомоги медиків, адже жодних скарг на стан здоров’я не мав.

Керманич мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат зафіксував 2,97 проміле, що майже в 15 разів перевищує допустиму норму. З результатом водій був повністю згоден, адже й сам неодноразово повторював, що випив, сів за кермо та вчинив автопригоду. Також з’ясувалося, що транспортний засіб він узяв у знайомих, аби його відремонтувати.

Патрульні склали на сумчанина адміністративні матеріали за ст. 124 (Вчинення ДТП) та ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили його від керування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: