Мерія Сум ховає небезпечний міст під «гарною картинкою»

03.04.2020

Замість того, щоб зробити капітальний ремонт аварійного мосту та вберегти сумчан від смертельної небезпеки, міська влада замулює їм очі.

Такий висновок зробили містяни після побачених сьогодні дорожніх робіт на шляхопроводі по вулиці Привокзальній. Там наразі КП «Шляхрембуд» латає численні ями, прикриваючи асфальтом більш серйозну проблему.

Нагадаємо, цей міст багато років тому визнали аварійним: одну з його опор розмило водою, і вона, по суті, висить у повітрі. Відремонтувати об’єкт обіцяли в 2017-му: витратили на обстеження немалі кошти, а ось на сам ремонт фінансів так і не знайшли.

Про забуту проблему два тижні тому меру Сум нагадав фахівець у сфері ЖКГ, представник «Партії Шарія» Тимур Вірьовкін: у відеозверненні він демонстрував зруйнований міст, яким щодня їздять сотні автомобілів, у тому числі великовантажних.

«Олександр Миколайович, в черговий раз нагадуємо вам про цю проблему і чекаємо початку ремонту в найкоротші терміни! Косметичні ремонти, в які ви щороку вкладаєте сотні тисяч бюджетних гривень, не врятують наших громадян від небезпеки. А вона рано чи пізно стане реальністю, якщо зараз не звернути на це увагу», — наголошує Тимур Вірьовкін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: