У Сумах виділили додаткові кошти на ремонт двох лікарень

04.04.2020

Вчора, 3 квітня, під час сесії міської ради депутати прийняли рішення «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради« Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2019 № 6248 — МР «Про бюджет Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (зі змінами)».

У зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації в Україні щодо поширення і розповсюдження COVID-19 витрати перерозподілили в межах головного розпорядника коштів — відділу охорони здоров’я.

За інформацією директора департаменту фінансів економіки та інвестицій Світлани Липової, обсяг витрат збільшили шляхом передачі коштів загального фонду до бюджету розвитку. Сума перерозподілених коштів становить 5 млн 930 тис. гривень.

Кошти виділили на капітальний ремонт приміщень двох міських лікарень — КНП «Сумська міська дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» і КНП «Клінічна лікарня № 5».

У дитячій лікарні планують обладнати додаткові 50 ліжкомісць для розміщення хворих COVID-19. На ці роботи передбачили 3 млн гривень. Зате в лікарні № 5 для розміщення хворих коронавірусів в разі спалаху епідемії переобладнують три відділення. На ці роботи планується 2 млн 930 гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: