П’яні та без термометру: Блокпост на Сумщині осоромився на всю Україну

04.04.2020

Охоронець з ознаками алкогольного сп’яніння і без засобів для вимірювання температури — і це на блокпості біля села Козацьке, під Конотопом, де вже зафіксовано 17 випадків захворювання на коронавірус та дві смерті, йдеться в сюжеті ТСН.

Скандальне відео виклав місцевий активіст. На ньому біля шлагбаума чоловік без маски, який називає себе «пожежником». На думку автора відео, охоронець — нетверезий. У вагончику на блокпості — наїдки та недопиті спиртні напої. А медик перевіряє температуру в тих, хто їде через блокпост, запитанням, як вони почуваються, бо термометра на блокпості немає.

Уже вчора голова Бочечківської територіальної громади повідомила, що термометри привезли, а працівник пожежної частини отримав догану. «Ми місцеву пожежну охорону залучаємо до чергування. Ну, ми йому виписали догану і була проведена відповідна бесіда. Уже вчора в обід у нас були термометри», — повідомила голова Бочечківської ОТГ Світлана Граченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: