Скандальне відео з блокпоста біля Козацького: реакція обласного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій

05.04.2020

4 квітня на телеканалі «1+1» у випуску телепрограми «ТСН», який вийшов в ефір о 19:30, містився сюжет під назвою «П’яний охоронець без термометра: у мережу потрапило скандальне відео з блокпоста біля Козацького».

У сюжеті ведуча повідомляє, що біля шлагбаума (КПП) знаходився чоловік в однострої без маски, який називає себе працівником ДСНС (Державної служби України з надзвичайних ситуацій).

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області офіційно заявляє, що дана інформація не відповідає дійсності! На контрольно-пропускному пункті (блокпосту – інф. ТСН) поблизу с. Козацьке, Конотопського району не здійснюється чергування працівниками підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У коментарі Світлана Граченко — голова Бочечківської об’єднаної територіальної громади, до складу якої входить даний населений пункт, повідомила ТСН, що місцева пожежна охорона (МПО) залучається до чергування, а даному працівнику МПО оголошено догану.

В управлінні ДСНС наголошують, що місцева пожежна охорона підпорядковується органам місцевого самоврядування і не входить до складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: