Стало відомо про стан хворих на коронавірус у Кролевецькому районі

06.04.2020

Сьогодні, 6 квітня, головний лікар Кролевецької ЦРЛ Сергій Побивайло розповів про стан епідеміологічної ситуації в Кролевецькому районі. Зокрема, він зазначив, що в районі наразі 13 підтверджених хворих з COVID-19.

У інфекційному відділенні перебуває вже 4 хворих, адже днями стан двох людей, які перебували на амбулаторному лікуванні, дещо погіршився і було прийнято рішення їх госпіталізувати. Усі інші  – на самоізоляції.

“Сьогодні інфекційне відділення Кролевецької ЦРЛ перекваліфіковано у госпіталь для лікування хворих на коронавірус. Хворі, які будуть звертатися до лікарні чи у швидку медичну допомогу з приводу інших інфекційних хвороб, будуть спрямовуватися до інфекційного відділення Глухівської ЦРЛ”, – поінформував головлікар.

Він також звернув уваге на те, що протягом вихідних до Кролевецької ЦРЛ доставлялися хворі, серед яких і діти, з симптомами гострих распіраторно-вірусних інфекцій. Згідно показів, їм було проведено експрес-тестування на COVID-19 і вірусу не було виявлено. Хворі лікуються у відділеннях ЦРЛ, зокрема один з них – у реанімації.

Опубліковано Кп Кролевецькою Црл Понеділок, 6 квітня 2020 р.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: