У Сумах водій випив алкоголь перед патрульними, а потім почав вдавати з себе пішохода

07.04.2020

На вулиці Іллінській екіпаж патрульних побачив, як транспортний засіб ВАЗ-21099 проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора. Поліцейські зупинили авто.

Під час спілкування інспектори помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, тож попрохали громадянина вийти з транспортного засобу та запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння.

Щойно вийшовши з легковика, чоловік почав пити алкогольний напій. Інспектори кілька разів попередили його про відповідальність за такі дії, та він жодним чином на це не реагував. У присутності двох свідків громадянин відмовився проходити огляд на стан сп’яніння, мотивуючи, що він не водій та взагалі випадково підійшов до автомобіля.

Охоронці порядку склали на керманича адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) та ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу алкоголю після того, після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення огляду з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння) КУпАП. Автівку евакуювали на спеціальний майданчик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: