На Сумщині запрацював асфальтобетонний завод

07.04.2020

До кінця тижня завод почне виробництво асфальтобетонної продукції для відновлення траси Н-07 Київ-Суми-Юнаківка.

Сьогодні в місті Степанівка Сумської області був запущений в експлуатацію асфальтобетонний завод Marini TopTower 3000. Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію «Автомагістраль-Південь».

Продуктивність нового АБЗ — 240 т асфальтобетонної суміші на годину. До кінця поточного тижня завод почне виробництво асфальтобетонної продукції для об’єктів у центральній та південній частині Сумської області, зокрема для відновлення траси Н-07 Київ-Суми-Юнаківка.

Новий завод розташований на виробничій базі площею 3,5 га зі складами інертних матеріалів і бітумосховища місткістю 700 т. Автоматизоване італійське обладнання Marin відповідає європейським екологічним стандартам. Крім того, завод оснащений новітніми очисними спорудами, які дозволяють відфільтрувати 99,8% викидів.

Відзначається, що монтаж обладнання заводу провели за три тижні разом із представниками компанії-виробника. Новий АБЗ працює в максимальній комплектації.

«Усі працівники пройшли спеціальне навчання, як виготовляти емульсію, модифікувати бітум і виконувати інші виробничі процеси», — йдеться в повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: