На Сумщині півча церковного хору потрапила в ДТП і потребує допомоги

07.04.2020

6 квітня близько 17.00 51-річна місцева жителька після вечірньої служби в Трьох-Анастасіївському соборі (вона співає на криласі), поверталася додому з цивільним чоловіком на мотоциклі. Коли проїжджали по вул. Спаській, яка є головною дорогою, з другорядної (Вознесенської) вискочив автомобіль ВАЗ 2170 і зіткнувся з їх двоколісним транспортним засобом. Мотоцикл упав на землю, водій із пасажиркою — теж, пише shans.com.ua.

Карета швидкої, викликана очевидцями, прибула миттєво завдяки тому, що подія сталася поруч із медзакладом. Медики відвезли жінку з травмами в Глухівську ЦРЛ.

У постраждалої — ЗЧМТ, струс головного мозку, пошкодження коліна. Зі слів пацієнтки, у неї сильно болить спина, так як саме на неї припав удар автівки. Перелому кінцівок, як це вказали різні ЗМІ, у глуховчанки немає. Жінка каже, що кістка коліна ціла, постраждали м’які тканини. Голова була розсічена — її зашили. Героїня статті у свідомості, проте з ліжка не встає.

У відділі комунікації ГУНП в Сумській області  повідомили, що в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують ТЗ) КК України призначено ряд експертиз, за ​​результатами яких остаточно будуть встановлені причини та обставини події.

Зі спілкування з постраждалою з’ясувалося, що водій автомобіля, який зіткнувся з мотоциклом — 27-річний чоловік — у даній ситуації поводиться гідно. Не чекаючи результатів експертиз, запропонував свою допомогу. Приходив до неї в лікарню, накупив ліків. Півча каже, що подавати на нього до суду не збирається. Їй, 51-річній жінці, щиро шкода молодого водія, який зараз дуже переживає з приводу аварії.

Глухівчанка проходить лікування в стаціонарі травматологічного відділення ЦРЛ. На медикаменти потрібні гроші, тому героїня статті буде вдячна кожному небайдужому за посильну матеріальну допомогу. Оскільки особистої банківської картки жінка не має, то кошти просить перераховувати на карту своєї доньки Ірини Андріївни Мамай. Номер: 51 68 75 74 05 50 04 16 Приватбанк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: