З’явилося зображення дитячих садків, які побудує «Сумбуд» в мікрорайоні «Еспланада»

08.04.2020

Стало відомо, який вигляд матимуть дитячі садки, які побудує компанія «Сумбуд» в мікрорайоні «Еспланада». Відповідний ескізний проект, розроблений «Сумбудпроектом», уже пройшов затвердження.

«Розроблена та затверджена концепція на рівні ескізного проекту нового комплексу з 2-х зблокованих дитячих садків на 220 та 180 місць в житловому комплексі Еспланада. А це значить, що малюки нашого міста отримають садочок, де будуть виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі», — повідомили на сторінці ДПТП «Сумбудпроект» у Фейсбуці.

Опубліковано ДПТП "Сумбудпроект" Вівторок, 7 квітня 2020 р.

Мікрорайон «Еспланада» — найбільший в Сумській області проект з будівництва житла. Складається з кількох десятків сучасних енергозберігаючих будинків, квартири в яких мають індивідуальне опалення і поліпшене планування, яке, до того ж, клієнт може змінити ще на стадії будівництва.

«Еспланада» знаходиться в центральній частині Сум, між вулицями Харківська та проспектом Лушпи.

Унікальність споруджуваного мікрорайону «Еспланада», крім прекрасного місця розташування (на березі річки Псел, між двома найбільш відвідуваними торговельними центрами «Мануфактура» і «Лавина»),  полягає також і в інфраструктурі, запланованій в проекті, а також в самому підході до будівництва . Це і проектований підземний паркінг, і підвищена енергоефективність будинків. Є в плані і будівництво школи і дитячого садка разом зі стадіоном.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: