Служба автомобільних доріг: RGM group – високопрофесійне дорожньо-будівельне підприємство

08.04.2020

У Службі автомобільних доріг Сумщини прокоментували якість дорожніх робіт, які протягом трьох років виконувало ТОВ «РОАД КОНСТРАКШН», що нині входить до групи компаній RGM group.

З липня 2017 року Товариство з обмеженою відповідальністю «РОАД КОНСТРАКШН» в рамках договірних відносин виконувало роботи з поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування як державного, так і місцевого значення.

«Роботи виконані якісно з дотриманням термінів та відповідно до вимог, нормативів, стандартів, встановлених чинним законодавством для такого виду робіт. – йдеться у листі-відгуку Служби автомобільних доріг Сумщини. –

ТОВ «РОАД КОНСТРАКШН» продемонструвало системний підхід в управлінні якістю: підприємство має власну лабораторію та здійснює контроль за виконанням дорожньо-будівельних робіт на всіх етапах.

Наявність широкої лінійки спецтехніки та автотранспорту (автогрейдерів, асфальтоукладальників, котків, самоскидів, екскаваторів, тралів, поливально-мийних машин, автомашин для фрезування, автогудранаторів), системний підхід в організації робіт спеціалістів-інженерів забезпечують високий рівень виконання комплексу ремонтно-будівельних послуг в терміни, обумовлені замовником.

З боку Служби автомобільних доріг у Сумській області відсутні претензії або судові позови щодо невиконання або неналежного виконання Товариством з обмеженої відповідальності «РОАД КОНСТРАКШН» умов договору».

Нагадаємо, серед найбільших об’єктів, які за останні три роки виконувало «РОАД КОНСТРАКШН» на замовлення Служби автомобільних доріг Сумщини, дороги: Р-44 Суми-Путивль-Глухів (окремими ділянками), Т-19-18 Краснопілля – Контрольно-пропускний пункт “Покровка” (окремими ділянками), О191513 Софіївка-Миколаївка-Хотінь-/Н-07/ (окремими ділянками), С191505 Хотінь-межа Росії (окремими ділянками), О191508 Миколаївка-Верхнє Піщане (окремими ділянками) та О191007 Томашівка-Коровинці-Рубанка (окремими ділянками).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: