У мерії Сум зробили виїмку документів

08.04.2020

Сьогодні, 8 квітня, до Сумської міської ради завітали четверо працівників УСБУ в Сумській області з метою отримання доступу до документів стосовно створення єдиного кол-центру міської ради. Про це стало відомо із власних джерел, пише sumy.today.

Інформацію підтвердив секретар СМР Андрій Баранов. За його словами, мова йде про модернізацію лінії 50-80 зі створенням єдиного безкоштовного кол-центру з присвоєнням номеру типу «0-800» для мешканців територіальної громади. За даними Андрія Баранова, ця ідея виникла ще коли заступником міського голови була Ольга Волошина. Тоді їй надавалися відповідні доручення для реалізації цього проєкту, на кілька місяців були придбані ліцензійні права для використання відповідного програмного забезпечення, але проєкт реалізованим так і не був.

Кілька тижнів тому у зв’язку з цим до Сумської міської ради приходили представники СБУ. Їм повідомили про готовність надати всі необхідні документи. Сьогодні, за словами Андрія Баранова, чотири співробітники УСБУ приходили у відділ інформаційних технологій та комп′ютерного забезпечення, де на їхній запит надали необхідні документи. Виїмка документів відбувалася у рамках розслідування кримінального провадження.

Речниця УСБУ в Сумській області Олеся Рапута щойно повідомила, що прокоментує цю ситуацію завтра.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: