«За ситуацію в Козацькому відповідає місцева влада», — керівник обласного лабораторного центру

09.04.2020

За всі проблеми в зоні карантину відповідають органи місцевого самоврядування. Про це сьогодні, 9 квітня, під час брифінгу у Сумській ОДА повідомив керівник обласного лабораторного центру Володимир Збаражський, коментуючи питання карантину в селі Козацьке Конотопського району.

За словами посадовця, лабораторний центр чітко написав загальні рекомендації щодо дій в умовах спеціального режиму, відповідно до яких місцева влада повинна була обходити всі двори, запитувати, записувати потреби людей. Саме місцеві органи влади були зобов’язані вирішити питання забезпечення жителів продуктами харчування, миючими засобами та всим необхідним, щоб люди не ходили селом і не порушували режим самоізоляції.

«За все в зоні карантину відповідають органи місцевого самоврядування. Ми дали рекомендації, а як вони виконуються – спитайте тих осіб, які мають це робити», — повідомив Володимир Збаражський.

Нагадаємо, жителі Козацького, де зареєстровано 18 випадків коронавірусної інфекції, живуть практично в режимі ізоляції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: