У Сумах затримали грабіжника

09.04.2020

Оперативники відділу карного розшуку Сумського відділу поліції за підозрою у скоєнні грабежу затримали 27-річного раніше судимого жителя обласного центру. Встановлено, що у вересні минулого року, звільнившись з в’язниці, де відбував покарання за грабежі, чоловік знову почав займатися протиправною діяльністю. Спочатку скоїв дві крадіжки з магазинів, за що поліція відкрила кримінальні провадження, а на початку квітня, ще й грабіж.

Рано вранці, на вулиці Героїв Крут, неподалік від мосту через річку Псел у Сумах, зловмисник випадково познайомився з 23-річним перехожим. Спочатку запропонував йому закріпити знайомство алкоголем, а вже за кілька хвилин вихопив у нового «приятеля» дорогий телефон та кинувся навтьоки. Через кілька днів поліція зловмисника розшукала, проте телефону у нього не виявилося – той встиг його реалізувати.

За скоєння злочину зловмиснику доведеться понести відповідальність за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Вчора ж у Сумах працівники міського відділу поліції у скоєнні крадіжки викрили 20-річного юнака. Встановлено, що він, проживаючи на орендованій квартирі, примудрився вкрасти ноутбук у іншого квартиранта.

А у Лебедині поліція виявила 27-річного та 30-річного місцевих жителів, які два дні тому проникли на територію одного з місцевих підприємств та викрали звідти запчастини до автомобілів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: