У Конотопі «Мустанг» збив дівчину

09.04.2020

Подія сталася вчора, близько 12:30, в Конотопі на вул. Вирівська. В результаті зіткнення з мотоциклом постраждала 19-річна мешканка районного центру.

Як з’ясували, прибувши на місце події, працівники поліції, дівчина переходила дорогу поза пішохідним переходом. В цей час проїжджою частиною рухався мотоцикл «Musstang» під керуванням 18-річного конотопця. Імовірно, причиною автопригоди стало те, що хлопець не зумів зорієнтуватися на дорозі під час руху та допустив наїзд на пішохода. В результаті потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої гомілки зі зміщенням, та була госпіталізована до Конотопської ЦРЛ для отримання допомоги.

Транспортний засіб вилучено та поміщено на спецмайданчик Конотопського відділу поліції. Водій мотоцикла, за попередніми даними, в момент скоєння аварії був тверезим.

Наразі за даним фактом слідчими відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для з’ясування об’єктивних причин та деталей автопригоди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: