У Сумському прикордонному загоні звільнили в запас строковиків

09.04.2020

У Сумському прикордонному загоні звільнили в запас строковиків, а новоприбулі – склали присягу на вірність Українському народові.

Сьогодні в Сумському прикордонному загоні відбулися заходи зі звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, які відслужили встановлені терміни, а також складання присяги новоприбулими військовослужбовцями, призваними на військову службу за контрактом до лав Державної прикордонної служби України.

У першу партію звільнилися в запас 23 військовослужбовця-строковика, всього ж підлягає звільненню навесні цього року понад півсотні солдат строкової служби.

Слід відмітити, що деякі військовослужбовців вирішили пов’язати своє подальше життя з кордоном, адже на сьогодні професія прикордонника є престижною. Державна прикордонна служба України цінує та поважає кожного прикордонника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.

Начальник Сумського загону підполковник Микола Романчук привітав військовослужбовців, які звільняються в запас, із завершенням служби. За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу охорони державного кордону, старанність, дисциплінованість, самовідданість та високий професіоналізм військовослужбовців нагороджено грамотами. Микола Степанович побажав усім міцного здоров’я, успіхів та нових звершень у цивільному житті.

Також сьогодні Військову присягу на вірність Українському народові склали 6 прикордонників. Усі вони призначені на посади, наразі вибули до своїх підрозділів для подальшого виконання завдань за призначенням.

everyday.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: