У Сумах поліція ганяє закохані парочки в парках

10.04.2020

Правоохоронці Сумщини посилили проведення превентивної роботи та здійснюють контроль за дотриманням вимог чинного законодавства громадянами та попередження можливого інфікування населення.

Щодня лише в Сумах  на патрулювання міста виходять десятки нарядів поліції та Національної гвардії України.

Зусилля правоохоронців, у першу чергу, спрямовані на проведення профілактичної та роз’яснювальної роботи щодо важливості дотримання тимчасових обмежень пасажирських перевезень, проведення масових заходів та роботи певних категорій закладів. Крім того відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі — COVID-19), з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р. Кабінет Міністрів України постановив установити з 12 березня до 24 квітня на всій території України карантин. А це значить, що в країні діє ряд додаткових обмежень, контроль за виконанням яких покладено на поліцію, у межах її повноважень.

Зокрема поліцейські у межах своїх повноважень перевіряють документи громадян, встановлюють маршрути їх слідування та здійснюють контроль за виконанням карантинних обмежень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: