На Сумщині 14-річна дівчинка втекла з дому на ферму

10.04.2020

Учора до чергової частини Липоводолинського відділення поліції зателефонувала місцева жителька та повідомила про зникнення дитини. Громадянка розповіла, що її 14-річної доньки певний час немає вдома, і куди вона могла податися — не уявляє.

Правоохоронці відразу розпочали пошуки: опитували знайомих та друзів, перевіряли громадські місця, нежилі будинки та покинуті споруди, прочісували чагарники.

«І такі інтенсивні заходи вже за годину дали свій позитивний результат, — коментує ситуацію Олександр Гресь, начальник Липоводолинського відділення поліції. — Як виявилось, неповнолітня сховалась у приміщенні недіючої ферми. Під час розмови з поліцейськими дівчина пояснила свій вчинок сваркою з матір’ю».

За словами самих батьків, така поведінка дитини не типова, і з дому вона втікає уперше. Дівчину оглянули лікарі і поспілкувався психолог, аби переконатися, що з нею все гаразд.

З сім’єю працівники поліції провели профілактичні бесіди, пояснивши можливі наслідки подібних вчинків. І наразі дівчина вже повернулася в коло родини, пообіцявши на майбутнє бути більш виваженою та уважніше дослухатися до порад своїх батьків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: