Недригайлівців, які вбили товариша і возили його труп в багажнику авто, взяли під варту

10.04.2020

За клопотанням Недригайлівського відділу Роменської місцевої прокуратури двом чоловікам, які підозрюються в умисному вбивстві свого товариша, за рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

За версією слідства, подія сталась 6 квітня 2020 року в смт Недригайлів. Зранку в будинку, що належить двоюрідному брату потерпілого, зібралось троє місцевих. Чоловіки разом розпивали спиртні напої та планували піти на риболовлю. Застілля тривало декілька годин, господар будинку пішов відпочивати, а його гості почали з’ясовувати між собою стосунки. У ході сварки двоє молодших почали наносити старшому численні удари руками та ногами по голові та тулубу. Від отриманих травм 46-річний чоловік помер на місці події.

Щоб уникнути покарання, чоловіки поклали тіло потерпілого в багажник ВАЗ 2109 та планували вивезти в безлюдне місце, щоб закопати. По дорозі автівка неподалік села Луки зупинилась через технічну несправність. Один із них повернувся в смт Недригайлів і взяв у знайомого інший транспортний засіб. Перемістивши труп із ВАЗ 2109 у ВАЗ 2107, чоловіки вирушили до визначеного місця. Однак довести задумане до кінця вони не встигли, так як близько 18.00 були затримані співробітниками поліції.

Підозрювані – жителі смт Недригайлів, одному із них 38, а іншому – 39 років.

На даний час прокурор та слідчий готують клопотання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Дії обох підозрюваних кваліфіковано як умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України). За скоєне їм загрожує довічне позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: