Вадим Лисий: час звернути увагу на економіку та подбати про людей

10.04.2020

«Україна вже 4 тижні на карантині. Наша команда щодня моніторить загальнодержавну ситуацію та на рівні області, зокрема. Резюмуючи ситуацію, яка склалася в країні: — економічна криза наближається; — обіцяних владою виплат соціально незахищеним верствам населення НЕМАЄ; — фінансової допомоги бізнесу НЕМАЄ; — у людей коштів НЕМАЄ. Більшість — вимушені сьогодні виживати! Переконаний, що сьогодні влада має велику увагу приділити економіці і розробити антикризовий план, матеріально підтримати соціально незахищені версти населення та одиноких людей.

На Сумщині проживає більше 15 тисяч одиноких осіб!! Вони залишилися на самоті зі своїми проблемами. Юлія Тимошенко і команда «Батьківщини» чітко розуміє, що буде далі, що чекає бізнес і більшість українців. Це озвучила наш лідер під час прямого включення на каналі 1+1. Команда «Батьківщини», на відміну від влади, йде іншим шляхом, і я, як голова обласної партійної організації, обіцяю докласти максимум зусиль, аби реальними справами допомогти людям!» — запевнив Вадим Лисий.

Розповіла, яких кроків потрібно негайно вжити владі, аби підтримати сьогодні людей та економіку. На конкретних цифрах довела, що Україна може пройти кризу за рахунок своїх ресурсів, без збільшення боргів, як пропонується поданими урядом змінами до бюджету. Потрібно лише припинити корупцію, яку сьогодні прикривають коронавірусом. Наживо. В ефірі ток-шоу ПРАВО НА ВЛАДУ на телеканалі 1+1

Опубліковано Юлією Тимошенко Четвер, 9 квітня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: