Сумчанин із балкону здав патрульним п’яного винуватця ДТП

10.04.2020

Подія сталася вночі на вулиці Нижньосироватській. Мешканець одного з будинків зі свого балкону побачив, як водій Volkswagen неадекватно роз’їжджав тротуаром, а потім вчинив ДТП. Громадянин одразу викликав патрульних.

За кілька хвилин, приїхавши на місце події, інспектори виявили вказаний у повідомленні автомобіль із механічними пошкодженнями. Поруч стояв легковик ВАЗ-2114, також із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП.

З’ясовуючи обставини події, охоронці порядку встановили, що 23-річний керманич, відпочиваючи з друзями, вирішив з’їздити до магазину на транспортному засобі свого товариша. Під час руху заднім ходом він не переконався, що це буде безпечно та допустив наїзд на автомобіль ВАЗ-2114, який знаходився в нерухомому стані. Також вартові порядку з’ясували, що чоловік не мав права керування автівкою і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду в присутності свідків він категорично відмовився.

Інспектори склали на нього адміністративні матеріали за ст. 124 (Вчинення ДТП), ч. 2 ст. 126 (Керування особою, що не має права керування) та ст. 130 (Відмова від проходження огляду особою, що керує з ознаками сп’яніння) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: