У Сумській ОДА започаткували щосуботні зустрічі з аграріями

11.04.2020

У Сумській облдержадміністрації започаткували щосуботні зустрічі з представниками аграрних підприємств. Перша відбулася із дотриманням карантину — усі учасники були в масках.

«Ми збираємося не для того, щоб поговорити, а для того, щоб вирішити якнайбільше проблем в аграрній галузі, яка для Сумщини є однією із провідних, – зазначив голова облдержадміністрації Роман Грищенко. – Тож усі, хто має невирішені питання, які впливають на господарську діяльність і потребують втручання облдержадміністрації, розповідайте нам. Ми працюємо на результат, і його ви побачите вже найближчим часом».

Цього разу аграріїв найбільше цікавили питання самовільного розорювання берегів водоймищ, питання, пов’язані з використанням земель сільськогосподарського призначення тощо.

Роман Грищенко наголосив, що ті, хто має інформацію про порушення законодавства, зокрема, щодо розорювання тих же пасовищ чи земель заповідної зони, повинен звернутися до поліції, відділів держгеокадастру, екологічної інспекції та в облдержадміністрацію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: