Шосткинець поділився досвідом боротьби з коронавірусом, який перейняв у китайців

11.04.2020

А ви знаєте, як відрізнити якісну захисну маску від неякісної, чи, наприклад, як підійнятись ліфтом, не торкаючись кнопок? Шосткинець Павло Анікейцев вирішив поділитись актуальними лайфхаками, про які дізнався від своїх друзів із Китаю.

Знімати відео з корисними порадами Павла змусило недбале ставлення шосткнців до виконання введених карантинних обмежень. Люди безтурботно прогулюються вулицями, чимало з них без масок.

«Я довгий час жив в Китаї, спілкуюся зі своїми друзями з Піднебесної й зараз. Вони мені розповідають як переносили карантин. Я вважаю, що шосткинцям буде корисно знати, як вони боролися з вірусом. Я кажу нашим людям, що потрібно перетерпіти, пересидіти вдома», — говорить хлопець.

Павло Анікейцев поділився секретом, як можна користуватись ліфтом у період карантину. Ноу-хау хлопця його сусіди спочатку не зрозуміли, тому Павло написав інструкцію до використання та розмістив відео у Facebook.

Карантинные хроники #вместе_мы_сможем

Опубліковано Pavlo Anikeitsev Четвер, 2 квітня 2020 р.

Величезний попит на захисні маски для обличчя позначився на їхній якості. У цьому хлопець переконався, провівши експеремент. Відео про це також виклав у соцмержу.

Карантинные хроники #вместе_мы_сможем

Опубліковано Pavlo Anikeitsev Пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

— Обидві маски придбав в аптеці за однаковою ціною. Першу — два тижні тому, іншу — зараз. Одягнувши останню зрозумів, що в ній мені легше дихати. Це викликало підозру щодо її якості.

Карантин в місті Ухань, з якого і розпочалась епідемія, як загалом і в усьому Китаї, вже знято. Але, за розповіддю друзів-китайців Павла Анікейцева, у провінції Хейлунцзян можливо його знову частково запровадять. Адже до Піднебесної починають евакуйовуватись китайці з Росії. Майже всі вони інфіковані коронавірусом.

shostkanews.city/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: