На кордоні Сумщини піймали чоловіка, яки мав бути на самоізоляції

13.04.2020

Державна прикордонна служба України продовжує виконання заходів щодо недопущення розповсюдження коронавірусу територією України.

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону виявили чергового порушника карантину. Наш співвітчизник виїжджав до Росії автомобілем марки «Mercedes-Benz». Однак під час проходження прикордонного контролю відносно нього спрацювала відомча база даних, а саме, чоловік нещодавно в’їжджав на територію України через пункт пропуску «Сеньківка», що у Чернігівській області, та надав інформовану згоду на перебування у самоізоляції протягом 14 діб. Але всупереч взятому на себе зобов’язанні та власноруч підписаній згоді порушив правила обов’язкової самоізоляції.

Про виявлене правопорушення прикордонники повідомили співробітників Національної поліції, які склали на нього адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Подальшу долю громадянина вирішить суд.

Загалом з початку заходів у пунктах пропуску Сумщини прикордонниками виявлено 7 порушників карантину, про що повідомлено співробітників поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: