За вихідні сумчани обірвали всі обмежувальні стрічки у парках

13.04.2020

Про це сьогодні, 13 квітня, повідомили під час апаратної наради міського голови Олександра Лисенка директор КП «Зеленбуд» Володимир Лаврик (опікується міським парком імені Кожедуба) та директор КП «Сумикомунінвест» Олег Левченко (опікується дитячим парком «Казка»), пише sumy.today.

Володимир Лаврик: «В парку імені Кожедуба огороджувальні стрічки та попереджувальні плакати вивісили, але за оці вихідні повністю все розірвано, зараз відновлюємо. Всі атракціони, всі заходи  закриті на замок і перед кожним висить попереджувальна табличка, що парк не працює. Уже два тижні».

Олександр Лисенко: «Там люди просто ходять через парк на роботу, з роботи, в центр міста, тому, можливо, і розривають ці стрічки. Подивіться, як це зробити так, щоб прохід був».

Володимир Лаврик: «Першим ділом було огороджено скейт-парк, два рази вже огороджували – порозривали. А також дитячий майданчик. Проходи відкриті, тільки попереджувальні знаки і замки на всіх атракціонах».

Олександр Лисенко: «Думаю, без поліції нам буде складно це зробити, і по дитячому парку в тому числі. Я прошу поліцію, будь ласка, направте свої групи в зони відпочинку – там, де може бути багато людей».

Олег Левченко: «Ситуація аналогічна: дитячий майданчик і спортивний майданчик огороджені стрічками, люди там періодично зривають їх, ми їх добавляємо.  Через парк закрити прохід ми не можемо, ви самі розумієте».

Олександр Лисенко: «Ні, прохід ми не забороняємо. Я маю на увазі, щоби скупчень людей не було в парку».

Олег Левченко: «Ні, скупчень людей практично немає – тільки люди, які проходять».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: