Суд розглянув справу сумчанина, який замість маски натягнув комір светра

13.04.2020

Сьогодні, 13 квітня, суддя Зарічного районного суду міста Суми Євгеній Янголь розглянув протокол, який поліціянти склали на велосипедиста, що замість маски використав комір светра.

За версією поліції, 36-річний сумчанин порушив правила щодо карантину людей, а саме залишив місце проживання без нагальної потреби, вийшов із приміщення без засобу індивідуального захисту і на вимогу працівників поліції не пред’явив документів.

Суду чоловік пояснив, що рухався на велосипеді та потрапив у ДТП, у зв’язку з чим перебував у шоковому стані й не відразу зміг раціонально відповісти на запитання працівників поліції. Зазначив, що мав при собі паспорт, перебував у масці власного виробництва, а саме підняв комір свого светра, який мав досить високу горловину, яка щільно прилягала до обличчя, та здійснював дихання через нього. Також зазначив, що не безцільно катався містом, а їхав за продуктами харчування та ліками для батьків похилого віку.

Суд дослідивши усі докази, у тому числі відеозаписи із бодікамер поліцейських, провадження у справі закрив у зв’язку з відсутністю у діях сумчанина складу адміністративного правопорушення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: