Сергій Голуб: виконуємо доручення губернатора по завершенню реконструкції моста в селі Климентове

13.04.2020

ТОВ «Сумимостобуд», яке входить до групи компаній RGM group, виконує роботи щодо реконструкції Климентовського мосту, що в Охтирському районі Сумської області. На часі триває важливий етап з бетонування монолітної плити на прольоті моста 4-8. Крім цього, ТОВ «Сумимостобуд» займається збором металевих балок головного прольоту (3-4).

За дорученням голови Сумської обласної державної адміністрації Романа Грищенка, до 1 серпня 2020 року роботи мають бути завершені.

«Губернатор нам чітко поставив завдання: завершити роботи до 1 серпня. Сьогодні підрядник готує новий графік виконання робіт. Все це буде зроблено без порушення технологій, якості робіт», — прокоментував начальник служби автомобільних доріг Сумської області Іван Романюк.

Звівши минулого року першу ділянку нового мосту, «Сумимостобуд» розпочав реконструкцію другої частини старої споруди. Після цього їх об’єднають у сучасну мостову конструкцію з майже вдвічі більшою шириною проїзду, що відповідатиме всім будівельним нормам України.  Роботи виконуються за європейською технологією. Аби вкластися у терміни, було вирішено пришвидшити інтенсивність виконання робіт за рахунок збільшення ремонтних бригад та подовження їхнього робочого дня.

«Ми впевнено рухаємо до завершення робіт, передбачених на даному об’єкті. До 1 серпня цей об’єкт буде зданий», — зазначив керівник підрядної організації ТОВ «Сумимостобуд» Сергій Голуб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: