Дівчина із Сумщини — переможець міжнародного конкурсу

14.04.2020

Юна вихованка дитячої музичної школи №2 взяла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчої молоді “Соняшник”.

22 березня 2020 року за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчої молоді «Соняшник», який через карантинні заходи проходив дистанційно.

У конкурсі взяли участь понад 100 конкурсантів. Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало журі, до складу якого входили провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сферах музики, вокального жанру, хореографії, видатні діячі культури та мистецтв України.

Учениця Конотопської дитячої музичної школи № 2 Юлія Зарва брала участь у конкурсі в номінаціях «інструментальний жанр – фортепіано» (викладач Валентина Смирнова) та «естрадний вокал» (викладач Вікторія Осташко).

За результатами конкурсу юна вихованка нагороджена дипломами за зайняте 1 та 2 місце відповідно та пам’ятною медаллю. Викладачі отримали почесні грамоти «за підтримку дитячо-юнацької творчості та особовий професійний вклад в справу збереження та примноження національних культурних надбань».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: