Екс-нардеп від Сумщини Бухарєв став радником Авакова

15.04.2020

Колишній народний депутат від Сумщини, екс-голова Служби зовнішньої розвідки й екс-заступник голови Служби безпеки України Владислав Бухарєв призначений радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

У листопаді минулого року президент Володимир Зеленський звільнив Бухарєва з СБУ і з військової служби. За даними ZN.UA, причиною звільнення став його конфлікт з очільником спецслужби Іваном Бакановим: той звинуватив свого першого заступника у спробі зібрати компромат на нього. Зокрема, Баканову стало відомо, що Бухарєв нібито пропонував 2 млн доларів іншому заступнику голови СБУ за компромат на керівника.

Тепер Бухарєвим зацікавився Аваков. І минулого тижня, як повідомляють джерела, голова МВС призначив Бухарєва своїм радником.

Нагадаємо, у вересні 2019 року Володимир Зеленський призначив Владислава Бухарева першим заступником голови СБУ, але на цій посаді той не пропрацював і двох місяців. З 11 червня Владислав Бухарєв очолюав Службу зовнішньої розвідки. До СЗР Бухарєв потрапив з парламентського крісла: у Верховній Раді восьмого скликання він був членом фракції «Батьківщини».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: