У Сумах оштрафували 11 порушників карантину

16.04.2020

За період із 17 березня по 14 квітня в провадження суддів Зарічного районного суду Сум надійшла 31 справа про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за статтею 44-3.

Як повідомляють на сайті Зарічного районного суду міста Суми, станом на вечір 14 квітня розглянуто 27 справ. Із них на 11 правопорушників накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17 тис. грн. Вісім правопорушників притягнуті у зв’язку з їх перебуванням у громадських місцях без засобів індивідуального захисту; одна особа притягнута до адміністративної відповідальності через перебування на вулиці без документів; одна особа притягнута за те, що нею не було припинено роботу магазину електротоварів в період запровадженого карантину та ще одну жінку, яка будучи ФОП з роздрібної торгівлі, не припинила роботу кіоску з продажу квітів.

12 справ закрито у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення (здебільшого протоколи були складені на осіб, які не здійснювали вказану у протоколах діяльність, а являлись лише найманими працівниками, тобто такі особи не були суб’єктами правопорушення). Чотири справи закрито через малозначність, суд обмежився усним зауваженням. Розгляд справ відбувався з урахуванням конкретних обставин справи та особи правопорушника.

Нерозглянутими залишаються чотири справи, розгляд яких призначено на 16 та 22 квітня, 8 та 13 травня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: