На пожежі в 5-поверхівці постраждав чоловік

16.04.2020

Вчора, 15 квітня, о 18:13 в службу порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку по вулиці Марата в Шостці. Як повідомляє Управління ДСНС України в Сумській області, на гасіння направили черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох автоцистернах та автодрабині.

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що загоряння сталося в квартирі на останньому поверсі. У під’їзді утворилося сильне задимлення, тому працювати довелося в захисних апаратах.

При проведенні розвідки на сходовій клітці рятувальники виявили господаря квартири, де сталося загоряння. Чоловік, який знаходився в шоковому стані, не зміг покинути небезпечну зону. Його вивели на свіже повітря на вулицю. Потерпілому медпрацівники надали необхідну допомогу і доставили в лікарню.

У Шостці під час пожежі вогнеборці врятували чоловіка

15 квітня о 18:13 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Марата у м. Шостка. На гасіння направили черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох автоцистернах та автодрабині.По прибутті на місце виклику було встановлено, що загоряння сталося у квартирі на останньому поверсі. У під’їзді утворилося сильне задимлення, тому працювати довелося у захисних апаратах. Під час проведення розвідки, на сходовій клітині, рятувальники виявили господаря помешкання, де сталося загоряння. Чоловік, який перебував у шоковому стані, не зміг залишити небезпечну зону. Його вивели на свіже повітря на вулицю. Постраждалому медпрацівники надали необхідну допомогу та доправили до лікарні.

Опубліковано Управління ДСНС України у Сумській області Четвер, 16 квітня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: