Сергій Голуб: «Системно поставляємо бетон на будівельні об’єкти Сумщини»

17.04.2020

Не дивлячись на загальну нестабільну соціально-економічну ситуацію в країні, ремонтно-будівельний сезон йде. RGM group безперервно забезпечує будівельні майданчики високоякісним бетоном.

«Оптимізована схема виробництва дозволяє нам отримувати великий обсяг суміші і всі відомі марки бетону. Тільки за цей місяць ми відвантажили понад 3000м3 якісного бетону і отримали позитивні відгуки від наших постійних клієнтів. Наприклад, ТОВ «АІР-Т» систематично замовляє наш бетон для будівництва Оздоровчого центру в Сумах, а забудовник «Сумчани СД» будує ультрасучасний житловий комплекс «Панорама».

До того ж, при будівництві мостів якість нашого бетону на найвищому рівні оцінив доктор інженерних наук, відомий інженер-мостобудівник Німеччини і сертифікований інженер по бетону Андреас Райхельт. Тому ми гарантуємо безпеку і надійність конструкцій із нашого бетону, який ми оперативно поставляємо на будівельні об’єкти Сумщини», – коментує керівник компанії RGM group Сергій Голуб.

Автоматизація бетонно-розчинного вузла дозволила вийти на новий рівень виробництва бетонів згідно останніх вимог державних будівельних норм.

«Бетонно-розчинний вузол в автоматичному режимі проводить коригування суміші, температуру бетону і точність дозування матеріалів, якісно їх перемішуючи. Перед поставкою бетону замовнику, ми лабораторно перевіряємо кожну партію продукції, проводимо випробування зразків бетону на міцність.

Також, керівництво компанії грамотно продумало логістичну схему доставки бетону на будівельні майданчики міста і області, здійснюючи як дрібні заливки приватним особам, так і заливки для великомасштабних проектів», – підсумував керівник технічного відділення компанії RGM group Віталій Мачула.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: