У Бурині двоє хлопіців вкрали автівку і застрягли в полі

17.04.2020

До чергової частини Буринського відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся 35-річний власник автомобіля ВАЗ-2108. Чоловік розповів, що він залишив свою автівку у дворі біля багатоповерхівки, і через деякий час виявив її зникнення.

«Викрадачами виявились двоє приятелів з Путивльського району — 19-ти та 17-ти років, які, власне, й приїхали в місто Буринь з метою заволодіти чужим автомобілем. Причому їх мало цікавила марка та модель. Тож, проходячи ввечері біля будинку потерпілого, вони побачили що називається «підходящу» ВАЗівку, тож і вирішили її вкрасти, – коментує начальник Буринського відділення поліції Сергій Бойко. — Зловмисники розбили скло у водійських дверцятах, підібрали ключ до замка запалення, завели мотор і поїхали геть».

Але «мандрівка» у хлопців не вдалося. Застрягши у полі і не змігши самостійно вибратися на твердий грунт, вони вирішили схитрувати. І повідомили у поліцію про начебто знайдений ними покинутий автомобіль.

Прибувши на вказане місце, працівники поліції були певним чином здивовані, оскільки саме цю автівку розшукували як викрадену у райцентрі. Правоохоронці оглянули місцевість навколо, і зрозуміли, що молоді люди явно самі приїхали на машині. І юнаки під час бесіди з поліцейськими таки у всьому зізналися.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Подальшу долю «автолюбителів» вирішить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: