Ігор Перепека: Наш досвід показав, що небайдужість творить дива

18.04.2020

Сумські опозиціонери продовжують допомагати людям поважного віку та особам з інвалідністю. Городяни вже неодноразово отримували набори з продуктами першої необхідності. Напередодні найголовнішого християнського свята освячену паску приймають члени ГО «Доля», в якій налічується понад 100 сумчан з інвалідністю.

Співголова депутатської групи від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ у Сумській міській раді Віталій Жиленко каже, що через карантин багато людей не можуть вийти зі своїх домівок. Особливо ті, кому складно пересуватися без сторонньої допомоги. «Ми розуміємо, що не привітати їх зі святами – не можливо! Тому ми поставили для себе мету – підтримувати морально і матеріально незахищені верстви населення, допомагати їм у міру можливостей. Не забувати їх на свята і у скрутні часи. Бо дуже велике значення мають увага і добре слово».

Депутати передали громадській організації «Доля» більше 100 пасок, які, переконані, стануть приємним подарунком для членів об’єднання. Керівник організації Володимир Слободян говорить: «Нам і раніше було складно дістатися до закладів, а тут додалися ще й карантинні обмеження. Тому ми дуже дякуємо нашим друзям-опозиціонерам за багаторічну турботу і допомогу».

Паски отримали цьогоріч і учасниці клубу «Бойові подруги», яких також постійно підтримують депутати. Аби не наражати осіб з інвалідністю та людей поважного віку на небезпеку, святкові пакунки для них привезли додому.

«Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я  та не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони  потребують  допомоги  та  уваги, — переконаний співголова депутатської групи ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ у Сумській міській раді Ігор Перепека. — Наш досвід показав, що небайдужість творить дива. Коли ми бачимо посмішки людей, чуємо слова вдячності – ми отримуємо величезне задоволення і розуміємо, що недаремно кажуть: «Світ чудовий, доки є в ньому добро!»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: