Управління Сумської міськради 77% замовлень віддало трьом підрядникам

18.04.2020

Як свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, з початку цього року Управління капітального будівництва Сумської міської ради завершило 263 закупівлі. При цьому понад 77% договорів управління підписало із трьома підрядниками – ПП «Суми-Южана» (117 договорів), Філія ДП «Укрдержбудекспертиза» у Сумській області (61 договір) та ТОВ «Зеніт-Брук» (26 договорів), пише sumy.today.

Що цікаво, здебільшого ці три підприємства співпрацюють саме з Управлінням капітального будівництва Сумської міської ради. Так з початку роботи системи публічних закупівель ProZorro, ПП «Суми-Южана» уклало 367 договорів на суму 15,1 млн грн, із яких з Управлінням капітального будівництва – 229 на суму понад 10,3 млн грн.

Філія ДП «Укрдержбудекспертиза» у Сумській області підписало 269 договорів на суму понад 2 млн грн, із яких з УКБ – 188 договорів на суму у 1,1 млн грн.

Що стосується ТОВ «Зеніт-Брук», то підприємство з публічними грошима працювало лише у Сумах. При цьому з Управлінням капітального будівництва воно підписало 147 договорів на суму понад 201,6 млн грн і два договори – із Департаментом інфраструктури міста на 335 тис. грн.

Слід зазначити, що більшість договорів Управління капітального будівництва Сумської міської ради уклало з цими трьома підприємствами без проведення відкритих торгів, тобто за неконкурентною процедурою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: