«Я шарю»: Партія Шарія дезінфікує під’їзди сумських багатоповерхівок

18.04.2020

Попри численні заяви чиновників мерії Сум щодо повсюдної дезінфекції в місті, немало жителів багатоповерхівок скаржаться: їхні під’їзди ця участь оминула.

Зокрема, жодного разу з початку карантину дезінфекторів не помічали мешканці будинків №4, №6 по вул. Інтернаціоналістів, №28 по вул. Труда, №5 на пр. Лушпи.

«У департаменті інфраструктури міста повідомляли, що дезінфекція під’їздів будинків проводитиметься не менше двох разів на тиждень і включатиме в себе обробку під’їздів, ручок дверей, сходів і перил. По факту ж дезінфекція, якщо і проводиться, то невідомо де і за яким принципом. Адже до нас звертається багато людей, які не бачили жодного дезінфектора з початку карантину», — розповідає представник «Партії Шарія», фахівець у сфері ЖКГ Тимур Вірьовкін.

Щоб уберегти сумчан від загрози зараження вірусом, партійці власними силами дезінфікують під’їзди тих багатоповерхівок, які оминула увагою міська влада.

Наразі деззасобами оброблені вище згадані будинки по вул. Інтернаціоналістів, Труда і пр. Лушпи. Допомога продовжується, відзначають активісти «Партії Шарія».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: