Сумський футболіст Зінченко розповів, як головний тренер «Манчестер Сіті» переживає смерть матері через коронавірус

20.04.2020

Футболісти «Манчестер Сіті» тимчасово залишилися без спілкування зі своїм головним тренером Хосепом Гвардіолою. Причиною смерть матері Гвардіоли став коронавірус. Жінці, яка мешкала в Барселоні, було 82 роки, передає segodnya.ua.

«На жаль, у нашого головного тренера недавно не стало матері. Нас попередили, щоб ми не писали йому в цей важкий час, – розповів в ефірі програми «Великий футбол» студент Сумського педуніверситету, український легіонер «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко. – Звичайно, кожен через інтернет висловив йому підтримку, ми одна сім’я, одна команда. Кожен переживає один за одного – завжди боляче втрачати близьких людей. До цієї втрати він відсилав всім відео підтримки, щоб ми тримали себе в формі. Після смерті матері він не виходив на зв’язок».

Раніше команду Зінченка в Англії прирівняли до коронавірусу. З таким злісним тролінгом «Манчестер Сіті», за який виступає українець, ще не стикався.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: