Сумчани скаржаться на нераціональний підхід до ремонту доріг і тротуарів

22.04.2020

Про це йдеться в електронній петиції Святослава Гаврила.

«Фінансування тротуарів і доріг явно обмежене і потрібно раціонально підходити до трат. Часто в центрі плитку перекладають декілька разів, коли існують місця, де немає ніякого благоустрою і по півроку стоїть грязь.

Пропоную:

1. заборонити міняти плитку на плитку чи асфальт на плитку, допоки не зроблені мінімальні тротуари в інших частинах міста. Для початку достатньо відсипати з гранвідсіву або щпс стежки 1 м шириною, де їх зовсім немає. Далі це може бути основою. Але для початку без бордюрів і плитки, просто щоб можна було пройти не по грязі й максимально покрити територію (наприклад, підходи до тяглового мосту, приватний сектор).

2. при ремонті доріг думати не тільки про розширення асфальтового полотна, але інколи й про звуження. Участок вул. Садова між Пушкіна і Першотравнева явно не потребує ширини в 4 полоси, зате там немає тротуарів і газонів. Навіщо все закривати асфальтом дороги в цьому місці?», — йдеться в петиції.

Дата початку збору підписів: 21 квітня 2020 р. До кінця збору підписів залишилось: 44 дні. Станом на 22 квітня петицію підписали 10 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: